lørdag den 5. maj 2012

Linse Kessler


Godt være Linse har fået lavet store bryster, får botox, osv. Men hun siger sin mening, og skiller sig ud fra mængden på mange områder, hun elsker dyr meget højt osv. og selvfølgelig har hun også dårlige sider, men hvem har ikke det? Ingen er perfekte - heller ikke hende. Jeg ser "Familien fra Bryggen" og der er hun jo med. Synes det er fedt at hun står ved sin kriminelitet, og det er ikke alle der gør det. Selvfølgelig er det ikke godt, at hun har siddet i fængsel, men bare de ting hun gør for dyr, som bl.a. er skyld i hun har siddet inde. Hun er dyrelsker med stort D. Jeg synes at sgu hun er sej! ♥ Hvad synes I om hende? Og ser i "Familien fra Bryggen" ?

3 kommentarer:

Julie sagde ...

jeg elsker at se det fordi de skiller sig ud, og hende linse hun har altså næsten et hjerte af guld, og de er bare søde dem alle sammen! De er helt fantatiske, og jeg elsker bare deres væremåde, at de kan være sig selv 100%!

ANJADALSGAARD sagde ...

Du sagde jeg skulle tjekke din blog! Og er helt vild med den! Så har besluttet mig for at blive fastlæser :) Håber jeg også du vil være ved mig - http://anjadalsgaard.blogspot.com KNUSSER!

Frk.Green sagde ...

Linse og hendes familie er for sjove! Jeg er vild med dem! :-)

Kig forbi min blog :-)