onsdag den 30. maj 2012

Så meget KAN makeup gør ved ens udseende

Så lige denne video, og her kan i se en af grundene til det er dumt at gemme sig bag en masse lag makeup. 
Hvad kan jeg sige? Makeup kan gør rigtig meget ved ens udseende. Jeg siger ikke jeg ikke bruger makeup, fordi det gør jeg. Men jeg er en af dem, som gør det på en naturlig måde, og ikke giver det flere lag makeup. Jeg vil gerne vise mennesker hvordan jeg i virkeligheden ser ud, og ikke gemt bag en masse makeup. Jeg kender nogle som bruger meget makeup. Det er deres valg, men jeg er bare en af dem som ikke bruger meget - og det har jeg det helt fint med Jeg synes til gengæld også at hvis man skal gå med meget makeup, skal det gøres flot, og ikke på en overdrevet måde. Men det er jo blot min mening! Jeg har også nogle dage, hvor jeg ikke gider makeup, og er 100% naturlig. Men her kan i se hvor meget makeup kan gøre! :-)


1 kommentar:

C. Stubbe sagde ...

Jeg har godt set videoen, og er selv meget overrasket over hvor meget det kan gøre. Og at hun tør vise det, selvom det tog hende et halvt år fra hun lavede videoen til den kom på nettet.

Jeg selv er ikke stor tilhænger af make-up i hverdagene, bruger det mest til fine fester og sådan. Men gud hvor ville jeg have vidst at det kunne dække så godt, da jeg gik i folkeskolen, for jeg var også slemt angrebet i ansigtet. Dog ikke så voldsomt som hende, men stadig slemt.