torsdag den 21. juni 2012

Fuck'd up system!

Hvorfor mon nogle hellere vil på kontanthjælp end få et arbejde? Dét der er et godt bevis på hvor fuck'd up dette system er! Sådan noget dér kan rent ud sagt irriter mig. Er jeg den eneste der synes at det er fuldstændig hen i vejret? Jeg synes slet ikke at kontanthjælpen skal være SÅ høj, de penge kunne godt bruges andre steder, hvor der er mere brug for penge end dér. Jeg synes virkelig at kontant hjælpen skal sættes ned! Kunne sige mere, men det bliver en lang roman så :/ 


7 kommentarer:

C. Stubbe sagde ...

Det var alligevel pænt meget for bare én person! Det er dobbelt så meget som en SU! :s

Er ikke så meget inde i det system, og har normalt ikke en holdning til det, men det der er lige lovlig meget, når vi på SU kæmper for at overleve og får så stor gæld, fordi vi er nødsaget til at tage SU lån, da der ret sjældent er deltids arbejde for os over de 18 år :s

Anonym sagde ...

Jeg var på kontanthjælp efter en længer syge periode og fik omkring 5500 om måneden for at arbejde 38 time om ugen, så kan kun erklære mig uenig i at det skal sættes ned.

millet sagde ...

Ja, Camilla .. Det er fuldstændig tåbeligt!! Og specielt, når man slet ikke GIDER have et arbejde s: Altså selvfølgelig er det en kæmpe bonus, at kontanthjælpen er så stor, men jeg ville sgu stadig hellere arbejde..

& det er ikke alle, der er nødsaget til at stifte gæld på SU.. Jeg indpasser mig, hvad jeg får.. Og hvis jeg vidste, jeg ikke kunne leve for de penge om måneden, så var jeg slet ikke flyttet hjemmefra, fordi jeg gider ikke stifte gæld, når jeg ved, jeg kunne undgå det ved at bo hjemme :-)

Dyreglad-pige sagde ...

Hvis man er over 25 år, får man mere i kontanthjælp.
Jeg er på kontanthjælp og er under 25 år, og tro mig, jeg får ikke nær så meget som hun gør.

Så hvis man er under 25 år, kan det sagtens betale sig at tage uddannelse end bare at komme på kontanthjælp(:

www.dyreglad-pige.blogspot.com

Camilla sagde ...

Hm..
Men fx. en som hende burde ikke få så mange penge på kontant hjælp! :-)

C. Stubbe sagde ...

Også er der altså nogen det ikke kan betale sig at bo hjemme for, når ens uddannelse ligger hundrede kilometer væk fra ens forældres hjem ;)

Og jeg mente også at det ikke var allé, der stiftede gæld, men størstedelen gør.

STINE EBBESEN DAHL sagde ...

Jeg er SÅ enig! En fra min kærestes arbejde, blev fyrret pga. de havde for lidt at lave. Og nu har de så sprugt om han vil starte igen fordi der er en del at lave. Men han har sagt nej fordi han får mere i kontant hjælp.
Det er simpelthen helt hen i vejret!!