fredag den 8. juni 2012

Vielse af bøsser og lesbiske.

Der har jo været rimlig meget debat om bøsser & lesbiske skulle ha' lov til at blive gift. Har aldrig forstået de som er imod at de måtte blive gift? Som jeg har skrevet før, de er mennesker ligesom os andre. Min mening er helt klart de gerne må blive gift! Men dog selvom de gerne må blive gift nu, men har hørt.. Ved dog ikke om det er rigtigt, men har hørt nogle stadig ikke vil vie dem, og jeg tænker: "Omg.." Hvis du er en af dem, der synes de ikke må blive gift, hvorfor? Virkelig.. Kan slet ikke tænke i deres baner, altså dem som er imod det. Men jeg respekter selvfølgelig deres mening, men man skal accepter hinanden.. Men jeg vil bare gerne vide en god grund til dem som egentlig er imod det, that's it. 


1 kommentar:

Anonym sagde ...

jamen egentlig er jeg ikke imod at bøsser og lesbiske bliver gift, men jeg vil holde det til rådhuset, grunder er jo at Kirken jo egentlig følger biblen og troen på gud, og i biblen står der jo hvilke der må blive viet i guds navn og hvem der ikke må. og det er egentlig for at opretholde vores traditioner og vores tro adskilt fra vores moderne kultur. jeg har intet imod homoseksuelle. men hvorfor skal der gøres så stor en debt ud af noget der egentlig siger sig selv. Kirken høre til traditionerne og de troende, og derfor skal den jo også følge de helligeskrifter som vores tro er bygget op om. derfor synes jeg at det er så simpelt at bare sige jamen hov hov, homoseksuelle kan ikke blive gift i guds navn fordi sådan har han selv befalet det. færdig slut.

men på et rådhus, intet problem, slå jer løs, men hvorfor skal vi ødelægge vores tro og vores traditioner, når vi i forvejen har en anden mulighed for få de homoseksuelle gift? jeg ser bare ingen grund til at vi skal bryde det hele i etik, for ja homoseksuelle er lige så meget mennesker som os, de kan bare ikke forvente at en religion som har nogle andre principper og værdier, skal blive headhuntet så meget fordi de bare holder fast i deres tro.