fredag den 3. august 2012

Tatoveringer - go or no go?

Hvad jeg fx. godt kan lide at sidde og lave, hvis jeg har tid/keder mig, så er det at sidde og kigge på tatoveringer. Hvad der er endnu bedre, er hvis de ser godt ud. Nogle af disse billeder, ser de heller ikke grimme ud. Haps! Men at sidde og kigge på tatoveringer, gir' så mange indtryk hos folk. Folks tatoveringer KAN jo sige noget om folk, og hvem de er. Det kan jeg i hvert fald ved nogle! Jeg har en tatovering, og jeg har planer om flere. Jeg får dem dog ikke, bare få at få nogle. Den jeg er i gang med at designe, den skal være et symbol for min oldemor. Ja, hun er/var noget specielt for mig - og det vil hun altid være. Hun har været død i over 10 år nu, jeg savner hende. Ville ønske jeg kunne vise hende min kommende tattoo! Designet vil jeg ikke afsløre endnu. Men folk der siger, at de ikke forstår folk får tatoveringer. Tatoveringer kan være en smuk smykke til kroppen, og det er noget man har for evigt! Det KAN se pænt ud, ja.. Jeg har oplevet nogle få grimme tatoveringer, hvor man tænker "Wtf..." Men ja, folks eget valg! :-) Har også set nogle med de fedeste tatoveringer, som ingen andre har. I like! Elsker når folk skiller ud sig, og får noget anderledes.. Men nu vil jeg stoppe, ellers bliver det en lang roman! Hvad synes I om tatoveringer? 

Her er nogle billeder, jeg har fundet på nettet.. 6 kommentarer:

Melhof sagde ...

Hej.

Tatoveringer kan være virkelig grimme, men også utrolig smukke. Selv elsker jeg tatoveringer, så længe de betyder noget og det er unikt.
Jeg skal selv have lavet 2 her i september og oktober! :)

- R
http://regitzemelhof.blogspot.dk/

Unknown sagde ...

Jeg elsker tattoveringer men de skal være små søde og femine.. Rihanna er min tattoo idol:-) jeg har også nogle små søde tattoos og skal også have lidt flere:-)

Camilla sagde ...

Egentlig er jeg ikke så vild med tatoveringer, eller jeg ikke så vild med store farverige tatoveringer, dog synes jeg alligevel at tatoveringer kan være ufattelig smukke og komme med et fantastisk budskab, jeg har ikke selv planer om at skulle have nogle, men hvis jeg en dag pludselig får en idé til en, kan jeg ikke afvise at jeg måske vil få den lavet. :-)

Anonym sagde ...

100 % GO!!!! GO GO GO GO GO !!! Elsker tatoveringer. Har dog ikke nogle selv (endnu) ... Men går hele tiden og overvejer idéer og steder, så mon ikke jeg også ender med at få en :) !!

Nanna H sagde ...

Jeg har faktisk de seneste år blevet lidt forelsket i tatoveringer, ved bare ikke om de lige er mig og om jeg skal havet lavet en selv.
Men det overvejes da! :))
Jeg er nok mest til små fine tatoveringer, der kan skjules eller ikke er så synlige igen.

//Love

www.blogbyhau.com

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.