tirsdag den 20. november 2012

Likehuntere på facebook?

Når man skriver en status på facebook fx, så håber man vel på at få likes på sin status/sit billede. Når man skriver en skriver inde på en gruppe "Like og du vinder måske min iPhone 4, da jeg har fået en iPhone 5" fx. Min mening er når man endelig vil være/er likehunter, så gør det dog med noget som er sandt. Jeg synes virkelig det er utrolig hvad folk gør for at få likes, det er virkelig helt utroligt og at se nogle virkelig tror på det, det er lidt sjovt - seriøst: Tror I selv en fremmed person gir' en random person en iPhone 4 fx? Det tænker jeg på når det er. Men at kalde folk likehunter ved sådan nogle indslag på grupperne/siderne, eller hvad folk nu vil kalde det, når/hvis man er det selv? Hvis du laver en status eller smider et billede op, vil du ikke gerne ha' likes for det? Siger ikke alle vil, men mange vil.. Men at se så mange som vil være likehunter, på noget som overhovedet ikke er sandt, så la' da' vær'! Forstår godt at folk skriver "Like hunter" ved nogle af dem, men ikke ved alle. 

Hvad er din mening om det?

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Synes bare dem som lyver om noget for at være likehunter, det er der jeg tænker så la' da' vær!:-) Men ja, griner af det, men havde lige brug for at få min mening ud :D

Hylle sagde ...

Sad faktisk og læste om det her forleden, og det handler om mere end at få likes! Det handler om penge!!
De her såkaldte likehunter, skaber en gruppe får en masse mennesker til at synes godt om, og kan efterfølgende sælge gruppen til gode penge!!
Køberne er firmaer, som ønsker at få fat i en masse mennesker via reklamer :)
Teoretisk er det slf. forbudt, men i praksis sker det hele tiden..

inga sagde ...

Also I would like sign up for these super candy.
3 lodder
I shared on my sidebar: http://inga2010.blogspot.hu/
huugs
Gerda Nádor
nadorgerda (a) gmail.com

inga sagde ...

I'm sorry, slipped on the previous comment:)