mandag den 28. oktober 2013

Lige lidt tattoo-snak ..

Som I fleste af jer ved, så kan jeg godt lide tatoveringer og hvis I ikke gjorde - så ved I det nu. Jeg kiggede lidt på nogle forskellige grupper på Facebook som handler om tatoveringer (Det er også der jeg har fundet billederne af disse tatoveringer, så det er ikke nogle jeg selv har taget.) Jeg har  planer om at få endnu en simpel tatovering på et tidspunkt. Hvad det skal være, og hvor den skal sidde, det må I vente med at få af vide. Jeg elsker bare at sidde og få inspiration, fx. ved at sidde og kigge på tatoveringer rundt på nettet. Dem på billedet kan jeg rigtig godt lide! Jeg synes de er så fine & flotte. Håber bare snart jeg kan få endnu en tatovering. Jeg har personligt selv 1 tatovering lige nu og den er jeg rigtig glad for og fortryder den på igen måde. Man bliver lidt bidt af det når man har først har fået en, det må jeg indrømme :-) Men personligt vil jeg også passe på, jeg vil ikke have overdrevet mange. Elsker små tatoveringer som på billedet - og tatoveringer i det hele taget - men håber I forstår hvad jeg mener.  Ellers sig til, så uddyber jeg det gerne!

Man høre om folk der får tatoveringer fordi "alle" har det, og så vælger de at få det pga. de vil følge med "moden", og jeg synes virkelig det er trist at nogle folk får tatoveringer pga. andre gør det. Man skal virkelig kun gør det fordi man har lyst, og ikke pga. andre får det. En af mine venner sagde til mig tidligere: "Nu om dage er man unik og speciel, hvis man ingen tatovering(er) har." Respekt til dem som ingen tatoveringer har og ikke har tænkt sig at få en. Virkelig! Man behøver ikke gør alt det som alle andre gør, det er godt at skille sig lidt ud. Og selvfølgelig kan man godt skille sig ud, hvis man har tatoveringer, men det er jo på en anden måde. Og der er en masse måder man kan skille sig ud på, men nu snakker vi jo tatoveringer! Er I enig eller? 
 Hvad er jeres mening omkring tatoveringer? :-) 4 kommentarer:

Dyreglad-pige sagde ...

Jeg har heldigvis ikke oplevet, at folk får det for at være med på "moden."

Jeg kan godt lide tatoveringer.
Jeg har selv 2, og jeg har planer om flere. Jeg er ikke en, der bare går direkte ind fra gaden og får en tattoo sådan spontant.
Jeg bruger rigtig lang tid på at tænke over, hvilken det skal være, så jeg er helt sikker på, at det er det rigtige.
Mine 2 tattoos har en stor betydning bag, og det er det, jeg godt kan lide ved tattoos.
Fordi de fleste har en historie bag deres(:

www.dyreglad-pige.blogspot.com

Unknown sagde ...

Nah, jeg er en af dem der vælger at være unik ved bla. Ikke at have blæk i huden. Jeg er ikke fan af den del - specielt ikke fordi jeg ofte tatoveringer har tendens til at blive store og dominerende, kubstværker, ja, men betydningen forsvinder ofte i det. Dem du har har fundet her er dog fine og små - men på en andens hud, hehe. Ville dog elske at høre historien bag :) Jeg et en sucker for den slags :P Så der er bestemt mange tegb og billeder det ville give mening at skære ind i min hud. Har bare ikke tænkt mig at gøre det. Lidt som med hårfarvning xD

// Janni aka Gulde <>< gulde.dk

Christina sagde ...

Synes virkelig at den som fuglene på skuldren er så sød. Jeg har selv overvejet at få den lavet, da den er så kær :)

christinamunkholm.bloggersdelight.dk

Christina sagde ...

synes virkelig at den med fuglene på skuldren er sød! jeg har selv overvejet at få den lavet da jeg synes den er så fin.

christinamunkholm.bloggersdelight.dk/