fredag den 10. januar 2014

Opskrift; (Anderledes) pandekager.

Jeg så denne på nettet, og jeg tænkte det er da enkelt? Gad vide om det smager godt? Jeg har fået af vide de kommer til at smage ret meget af banan. Men det er jo sjovt nok også banan man putter i! Men man kan jo også putte alt muligt andet i, men så smager de nok lidt anderledes.

En opskrift så de smager anderledes også;
"Jeg laver dem tit og synes at de er vældig lækre - dog ikke hvis bananerne er for modne så er de meget gennemtrængende i smagen.
 Pisk evt hviderne fra æg stive før de blandes i så bliver de luftigere. Personligt topper jeg med hakkede mandler og skyr  blandet med lidt bær - de er svære at vende og mine faldt megetfra hinanden i starten - øvelse. ;)"

Det var der en der skrev som en mulighed også. Men det er vel hvad man er mest til, der er jo mange muligheder hvad man kan putte i. Har I prøvet denne opskrift før?4 kommentarer:

Frk.Lunella sagde ...

Uhm, bananpandekager smager altså bare godt!
Hvis de var svære at vende, så er har jeg på min blog også en opskrift på nogle(+et tip til at vende dem på en god måde)bananpandekager med kokos :-) Tak for en super blog!

http://09tiblog.blogspot.dk/2014/01/sunde-bananpandekager-med-kokos.html

Maria Vinther sagde ...

Jeg har prøvet den, og syntes de er meget gode, dog tusinde gange bedre med noget havregryn i, så bliver de mere "faste" og mætter mere :)

Jeanette Krohn Henriksen sagde ...

Har ikke selv fået dem prøvet endnu, men det må jeg snart.. Har set at nogen også kommer lidt havregryn i og evt revet æble eller andet.. Der findes nok 1000 måder at lave dem på.. ;)

Unknown sagde ...

Jeps, og mine kom ingenlunde til at ligne billedet. Brød mig heller ikke så meget om smagen - rigtig meget grillet banan er ikke lige mig, selvom jeg ellers godt normalt kan lide banan...

// Janni aka Gulde <>< Gulde.dk