- Kylling marineret i pesto.
- I wok.
Smurt med pesto og Parma skinke om.
Marrineret i soya og hvidløg.
Paneret i cornflakes. - 3 stk. kyllingbryst, 2-3 løg, 1 porre og 2 gulerødder. Hak løgene, skær porre og gulerødder i skiver, og kyllingen i tern. Brun løgene i en gryde gyldne svits kyllingen med i 10 min. Put porre og gulerødderne i og svits videre i 5 min. Så skal du putte cremefine 7% i som sovs, og server ris til eller hvad du kan lide.
- Kyllingefilet sovset ind i en god barbecue sauce i et fad med sølvpapir, 100 grader i 3-4 timer eller til det falder fra hinanden = pulled chicken.
Fyld bryst med flødeost pak ind i bacon og i ovnen med den.
Grydestegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.Chilimarinerede kyllingestrimler steges på panden med champignoner og rød peber, og vendes med kinakål eller spidskål til sidst. - Blend sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerner .
Så får du sundt drys.
Vend kyllingerne i æg og derefter i drys og så kan de steges.
lørdag den 8. november 2014
Opskrifter med kyllling.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar