tirsdag den 28. maj 2013

Facebook og forhold.

Jeg sad på facebook en dag, og kiggede på statusser. De handlede om alt muligt, det er jo forskelligt hvad folk skriver om på deres status. Men en status var ret tankevækkende! "Et forhold vare længere hvis det ikke er offentliggjort på facebook." Jeg prøvede at google det lidt, fordi der var skrevet om det før, og der var faktisk nogle debatter om det. Der var en som skrev at hun faktisk følte det gik bedre, når hun skjulte sin civilstatus på facebook, fordi så var der ingen der vidste hun var i et forhold - udover dem hun snakkede med, og det rager jo heller ikke alle hvem man er kærester med? Der er så mange til at folk skjuler deres civilstatus, og nogle af grundene (Hvad jeg har forhørt mig om og læst mig frem til via. debatter osv.) Men det er hvis der knas i forholdet, hvis de ikke gider ha' alle skal vide de har kæreste på, så hold kan blande sig og evt. ødelægge ens forhold. Der er jo desværre nogle som kan lide at ødelægge folks forhold (Så lad dog folk være glad for hinanden! I kan vel fornemme jeg hader når folk ødelægger folks forhold?) Og nogle andre ting. 

Så er der dem som trist, jaloux og alt det hvis ens kæreste liker en pige/fyrs billede, som fx. kan se godt ud, og hvis ens kæreste aldrig liker ens ting. Nogle bliver sure over hvis ens kæreste aldrig skriver noget sødt på ens facebook, og nogle der brækker sig over kæresterpar som hele tiden skriver sødt/søde tekster til hinanden deres facebook vægge. Så er der dem som slet ikke er til det sukker søde og nogle skriver aldrig sukker søde ting til hinanden, og siger det til hinanden hver dag hvis de fx. bor sammen.

Det er faktisk lidt sjovt at tænke på at nogle hellere vil ha' bekræftelse hele tiden og andre ikke så tit -men kun engang imellem. Hvad er I til? Hvor vigtigt er det at jeres civilstatus offentligt hvor alle kan se det, eller har I sådan at det ikke rager alle en hver af jeres venner og kun jeres familie og tætte venner? :-) Kender en der på et tidspunkt blev trist over personen kæreste ikke vil ha' det offentliggjort og hun var typen der gerne ville, kunne I finde på at gør det forbi af den grunde? Har faktisk hørt nogle bruge den grund nogle steder. Facebook kan være en bitch ang. forhold & kærlighed. Og utroskab bliver tit opdaget pga. facebook også. Fortæl gerne hvilke typer I er. Har I brug for at ha' jeres status offentliggjort eller kunne du finde på at ha' den skjult pga. visse ting? 

Ingen kommentarer: