torsdag den 5. september 2013

Skal, skal ikke? - Plus lidt snak om piercinger i det hele taget.

Jeg snakkede med en veninde om at få det på billedet på et tidspunkt, det er dog aldrig blevet til noget. Men jeg synes stadig det ser fedt ud! Og tror da også stadig vi skal have det lavet, på et tidspunkt :-) Men jeg ved det ikke endnu. Jeg synes i hvert fald det er fedt & anderledes på samme tid.. Man ser ikke ret mange med piercinger på dén måde - i hvert fald ikke hvad jeg har set af. Mange synes at man skal stoppe med piercinger på et tidspunkt, når man når en vis alder, fx. 20-25 år. Men jeg har det også sådan lidt, hvis det klær' en, og det ikke bliver for meget og det bliver neutralt (Selvfølgelig er der nogle hvor piercinger slet ikke passer til personen, kommer jo an på personen) Men lige nu og her, der har jeg personligt selv 3 piercinger. Men det er ikke nogle overdrevet eller noget som helst, de er ret neutrale og den ene af min piercing - siger utrolig mange af jeg ikke "må" pille ud, fordi den er en del af min personlighed & mig. Jeg kan egentlig kun være enig med dem! Jeg pillede den ud, fordi der kom betændelse i, rimlig meget faktisk.. Så valgte at tage den ud, og jeg kunne mærke hurtigt at jeg havde fortrudt det - og folk sagde også "Få den lavet igen, den passer så godt til dig." Og jeg savnede den jo selv, så jeg fik den lavet igen og har den stadig. Det er en næsepiercing, hvis nogen sku' være i tvivl, og nej det er ingen "tyrering", som nogle kalder den. Den passer personligt ikke på mig - så har en lille  hvid sten i, og det er ikke engang alle som ligger mærke til den. Men jeg er lidt ligeglad - så længe jeg selv ved jeg har den - og jeg synes det ser godt ud. Men igen, det med alder.. Jeg kender faktisk en på 44 år (Tror jeg hun er, nævner ingen navne..) Hun har piercinger, og det klær' hende faktisk! Jeg synes det er sjældent det klær' en på dén alder.. Det gode ved piercinger er dog man kan tage det ud igen, men for det meste giver det dog ar.. Det er så nedern, men altså.. Du kan i det mindste tage piercingen ud når man når en vis alder, og alderen.. Det der er jo som sagt forskellige meninger om! Hvornår synes du for det meste man bør tage piercinger ud? 
1 kommentar:

Benedikte Lundberg sagde ...

Jeg har længe tænkt over, at få de samme slags piercinger i øret - det ser utrolig fedt ud, og er lidt mere originalt, end blot at få almindelig 3x helix eksempelvis!

Mht. hvornår, man skal tage piercingerne ud, så synes jeg helt bestemt, at det er op til en selv.

For et par år tilbage fik jeg afprøvede mit med piercinger; septum, nostril, læbepiercing and so on - og dem har jeg alle taget ud nu, og har kun min navle-, tunge- og øre-piercinger tilbage. Grunden var, at jeg ikke synes det passede til "mig" mere. Og det er dét, jeg synes, folk burde følge. Om man er 15 eller om man er 40.

Selvfølgelig kan der være nogle dilemmaer mht. arbejde eksempelvis, men hvis folk synes, at de stadig kan bære den pågældende piercing, og den passer ind til den person de er, så kan de for min skyld beholde den indtil de er meget, meget gamle.

Jeg ser dagligt folk i 30'erne, både med massevis af tatoveringer og piercinger, og samtidig render de rundt med børn. Det er måske mærkeligt at se for nogle, men jeg synes blot det bekræfter, at tiderne ændre sig, og det er dét, der er moderne. Mange generaliserer på den måde, at de mener, det er en ungdomsfase, men dét synes jeg bestemt ikke!

Men interessant indlæg - det satte virkelig tankerne igang hos mig i hvert fald.

Fortsat god aften!

- Benedikte
http://variousblogging.com