torsdag den 26. december 2013

Lidt omkring træning & mig, og mine planer med det.

Det gik op for mig i juledagene, at træning er blevet en del af mig, mere end jeg troede. Og mig og usundt mad i den mængde man nu får i juledagene, puha! Jeg fik også lyst til at træne efter jeg havde spist, haha. Men det går jo ikke ligefrem. Selvfølgelig er det lækkert mad, og jeg har nydt det (fordi det smager jo godt og man skal jo give sig selv lov engang imellem, husk det alle sammen!) men kunne mærke min krop reagerede på det. Er slet ikke vant til at spise så meget usundt som jeg har gjort i disse dage pga. juletiden. Men det er slut nu, eller.. Om 1 år, er det jul igen, og så begynder det igen, men der er jo lang tid til. Jeg giver mig selv lov til at hygge mig nytårsaften med det er ikke julemad jo, Plus dem jeg skal holde nytår med, de er heldigvis også nogle typer der går op i det sundt mad, så tror ikke vi får det mest usunde mad, og det er jo dejligt alligevel. 

Nogle gange bliver jeg spurgt om jeg er træningsfreak, men det kommer vel an på hvordan man ser på dét. Vil ikke mene jeg er træningsfreak, men jeg går op i det! Om jeg er træningsfreak, det må folk selv afgør efter deres mening - men jeg går op i det. Jeg træner pga. mange grunde, og træning er i det hele taget bare fantastisk! Engang gik jeg ikke specielt meget op i træning, men for ca. 1-1½ år siden, så begyndte jeg at gå mere og mere op i det.

Men som sagt er det slut nu, og min julegave til mig selv i år, det er en kostplan og trænings-program, som jeg starter med fra 1. januar. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Der skal ske flere ændringer i det nye år, og dette med træningen er en af dem. Jeg glæder mig til det nye år, der skal ske ændringer - nogle af dem er store og andre er ikke så store, og der kommer til at ske noget. Men mange træner også, og vil tabe sig pga. de hader ens krop - men man skal jo gør det fordi man elsker sin krop og vil passe på den. Plus nogle af mine drømme går i opfyldelse i det nye år, mere vil jeg ikke uddybe, lige nu i hvert fald.  Billederne nedenunder synes jeg er inspirerende og jeg elsker dem. 
2 kommentarer:

Marie Josiasen sagde ...

Det træningsprogram og kostprogram du snakker om - hvor har du fået fat i det? Og hvad går det ud på?

Camilla sagde ...

En af mine venner, som går op i sådan noget og har hjulpet mange og kan se forandringer. Så det er rigtig fedt :) Det går ud på jeg får en plan over hvad jeg må spise og min træning. Du kan kontakte mig på camillajbblog@gmail.com, hvis du er interesseret - så kan jeg henvise dig til ham, hvis du vil. Han er billig! :-)