Kan du godt lide hindbærsnitter, og vil du gerne have dem sundere end de plejer at være? Så har Nanna Hâu opfundet denne opskrift, og jeg synes det lyder utrolig lækkert. Jeg følger Nanna på Facebook, så hun er helt klart en inspiration for mig. Bare så I ved jeg ikke tager æren for noget, det skal hun have æren for! Men her kommer et billede af hindbærsnitterne og en opskrift;
Ingredienser
Dejen
80 g mandelmel
30 g kokosmel
2 scoop protein pulver (vanilje fra Gymnordic)
1 æg
100g smør (kærgården 43%)
115 g bær (3dl)
70 g sukrinmelis
Hindbær fyldet
Dejen
80 g mandelmel
30 g kokosmel
2 scoop protein pulver (vanilje fra Gymnordic)
1 æg
100g smør (kærgården 43%)
115 g bær (3dl)
70 g sukrinmelis
Hindbær fyldet
115 g hindbær (3dl)
25 g sukrin
Glasur
25 g sukrin
Glasur
sukring melis efter behov
Sådan gør du
Sådan gør du
Koskosmelen puttes i foodprocessoren så det hakkes helt fint.
Koskosmelen blandes nu med de andre tørre ingredienser.
Det hele røres til en dej. Hvis dejen er for klistret tilføjes eventuel lidt mandelmel, hvis den er for tør lidt vand.
Dejen sættes i køleskabet i 30 min.
Koskosmelen blandes nu med de andre tørre ingredienser.
Det hele røres til en dej. Hvis dejen er for klistret tilføjes eventuel lidt mandelmel, hvis den er for tør lidt vand.
Dejen sættes i køleskabet i 30 min.
Dejen bredes nu ud på en bageplade (hvor der er bagepapir på og eventuel drysset med sukrin melis) og rulles helt tynd. Dette kan også gøres på bordet, men da dejen godt kan være RIMELIG klistret kan det være en fordel at gøre på bagepapiret. Dejen kan ca. være på en almindelig bageplade.
Dejen bages nu i 10-12 minutter (til den er gyldenbrun)
Dejen bages nu i 10-12 minutter (til den er gyldenbrun)
Mens dejen er i ovnen, kan du begynde på at lave hindbærfyldet. Bærerne og sukrinen varmes op i en gryde til sukrinen smeltet. Derefter køles den af, så det størkner en smule.
Hvis man vil servere kagerne dagen efter, så gem dejen/kagerne og lav hindbær fyldet på serveringsdagen.
Når dejen er færdig tages den ud af ovnen og køles lidt af før man eventuel deler “firkanten” op i to dele, og fordeler hindbærfyldet på den ene side, og derefter lægger den anden halvdel ovenpå.
Sukrin melisen blandes op med vand og smøres ud på hindbærsnitterne. Kan med fordel pyntes med krymmel eller farvet kokosmel!
Næringsindhold
Kalorie indhold pr. 100 g (UDEN GLASUR) (224,47 kcal) fordelt på:
Protein: 16 g
Kulhydrat: 21, 53 g
Fedt: 14, 67
Kostfibre: 3,98
En normal hindbærsnitte indeholder pr. 100 g:
Protein: 16 g
Kulhydrat: 21, 53 g
Fedt: 14, 67
Kostfibre: 3,98
En normal hindbærsnitte indeholder pr. 100 g:
430 kcal, 4 g protein, 65 g kulhydrat og 17 g fedt.
1 kommentar:
De ser virkelig gode og lækre ud :)
Kig gerne forbi, knus
http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/
Send en kommentar