mandag den 9. juli 2012

Min mening om druk & rygningMin mening om at rygning & druk. I starten da jeg begyndte at drikke, så var det selvfølgelig "spændende" fordi det var så nyt. Nu vil jeg ikke lyde som en alkoholiker, fordi så tit drak jeg heller ikke. Men det var da nok hver anden weekend eller sådan noget jeg drak, så det er vel som mange unge drikker nu om dage også? Men jeg hyggede mig selvfølgelig med mine venner, og hvad der nu høre til druk. Men når det er prøvet af, og man bliver ældre, så er det bare ikke spændende mere på samme måde. Altså, jeg drikker stadig engang imellem, med mine venner - det er jo ikke fordi jeg er kedelig! Men jeg drikker bare ikke på samme måde mere, som den gang. Der kan sagtens gå en måned fx, uden jeg drikker og nogle gange længere. Det er jo lidt forskelligt, og når jeg så endelig drikker. Så bliver jeg sjældent fuld, jeg kan sagtens ha' det sjovt uden at drikke mig i hegnet. Men selvfølgelig bliver jeg beruset/fuld engang imellem, men jeg er så den heldige ikke at få tømmermænd når det så endelig sker! Men der er jo også fordele ved ikke at drikke sig fuld så tit, og alt det. Det er jo pisse usundt fx! Men det vigtigste er jeg har det godt & sjovt med vennerne, og det har jeg 100%. Alkohol gør meget, men man SKAL jo ikke drikke, for at ha' det sjovt. Men kan man ikke finde ulemper og fordele ved næsten alting? Man bliver i hvert fald ældre, og indser alkohol ikke er så spændende som man troede da man begyndte at drikke.


Min mening om rygning. Jeg har aldrig nogensinde taget et hiv af en smøg, og hvorfor? Fordi rygning ikke siger mig noget som helst. Det er ulækkert, dyrt, og man kan få kræft af det, osv.. Ved godt man kan få kræft af mange ting! Men nu er rygning jo en af tingene, og kræft. Jeg har haft det tæt inde på livet, dog har jeg ikke selv haft det, men jeg kender nogle som har - og det er bestemt ikke sjovt. Rygning siger mig bare intet, men kender dog nogle som ryger. Det er deres valg, og det respekter jeg. Hvis de tager hensyn til os der ikke ryger! Fx. at ryge folk lige ind i hovedet, kan slet ikke ha' sådan noget. Det er så træls! Men ja, jeg bliver da glad når folk/mine venner siger de vil holde op, og jeg har da også hjulpet nogle af mine venner med det. Og i dag ryger de ikke mere. Jeg er sgu stolt af dem, det er ikke alle der kan det. Og hvis der er noget jeg synes der er for meget, så er det når ens venner presser en (Skal lige siges at ingen er mine venner har nogensinde presset mig!) Men kender nogle som er blevet presset til at ryge af sine venner.. Også er det jeg tænker: "Er det rigtige venner?" Rigtige venner presser sgu ikke en til at ryge, og ja.. Sådan noget kan gør mig sur! Hvis dine venner presser dig til at ryge, så sig nej - og gå din vej.. Det er virkelig ikke sejt at ryge, det er alt andet sejt.. Jeg synes i hvert fald rygning er ulækkert og jeg vil aldrig nogensinde begynde på det. Hvad er jeres meninger derude, kom endelig med dem hvis i har lyst.

3 kommentarer:

Melhof sagde ...

Hej :)

Jeg er enig med det du skriver om druk. I starten drak jeg også fordi det var spændende - og fordi mine venner gjorde det og fordi det var "sejt" at være pisse stiv, så man dårligt kunne gå.
Det er ikke sejt mere. Overhovedet. Jeg kan sagtens nyde en øl eller to uden det behøver, at være det store. Kan da også godt lide, at være en smule fuld - og en sjælden gang stiv. Men dette sker også virkelig sjældent nu.
Jeg er dog også 20 og er begyndt at tænke voksent (uha, tænk at jeg siger det).

Mht. rygning. Jeg ryger selv. Har røget fast siden jeg var 17 og løst siden jeg var ca. 16. Jeg begyndte også pga. noget der lignede gruppepres. Og dog alligevel ikke. Tog selv valget - men det var for at virke sej og fordi jeg hang ud med dem, der røg og ville passe ind og alt det der.
Nu fortryder jeg det og har stoppet flere gange, hvor det har varet i 1-2 måneder og så er jeg startet igen. Og egentlig tror jeg ikke jeg kan stoppe, fordi jeg inderst inde faktisk ikke har lyst til at stoppe. Når jeg er stresset, eksempelvis pga. eksamener, eller ked af det pga. problemer i privaten, så hjælper det faktisk at ryge, tro det eller ej. Det giver en lettelse og afstresser én på en måde. Derfor kan jeg nu meget godt lide det, selvom jeg også gerne ville stoppe. Derfor har jeg stor respekt for ikke-rygere og rygere, der stopper.

- Din blog er nu meget sød og spændende :)
Følger din, wanna follow me back?

Xoxo
http://regitzemelhof.blogspot.dk/

Josefine Skovgaard sagde ...

Hej Camilla.

Jeg er godt nok kun 16 år, så jeg vil mene at jeg stadig synes det at drikker er sjovt og spændende, det har sikkert også noget med at gøre fordi det er forholdsvis nyt. Men jeg kan da også nogen gange mærke at det bare er sjovere hvis man ikke drikker sig så fuld at man stort set ikke kan huske noget bagefter, det er hyggeligt at drikke, men til en hvis grænse synes jeg.

Mht. rygning. Vil jeg dog indrømme at jeg selv har røget til fester, hvorfor, i starter var det nok for at være sej, jeg er dog heldigvis stoppet og det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.

Det var egentlig bare min mening, men super fed blog du har dig her, syntes den er meget spændende.
Jeg følger den i hvert fald, og læser på den så tit jeg kan komme til det, kunne være fedt hvis du ville gøre det samme med min.
http://josefineogstine.blogspot.dk/

Michelle sagde ...

Hey

Jeg er 19 og jeg drikker ikke :)
Jeg går på gymnasiet og har et godt socialt liv, fester ligeså meget som mine veninder/venner der drikker og jeg ser intet problem i, ikke at drikke. Man kan sagtens have det sjovt uden, eller jeg kan i hvert fald :-p
Min ene veninde drikker sig i hegnet hver gang og hun synes det er fedt at være stiv, den holdning har jeg overhovedet ikke... Jeg synes ikke der er noget fedt ved det :-D
Jeg kan godt drikke noget en gang i mellem, men så er det heller ikke mere end maks. 2 genstande ;)

Og rygning - jeg ryger ikke, har prøvet det for nogle år siden, kommer ikke til det igen :-D

Spændende blog indlæg. :)