tirsdag den 10. september 2013

D.I.Y - ansigtsscrub

Rigtig mange mennesker går ud og køber en ansigtsmaske/ansigtsscrub, fordi det enten er det nemmeste eller man ikke ved hvordan man selv laver en ansigtsmaske. Jeg har selv været en af dem, men jeg er begyndt at lave dem selv for det meste! Køber dem stadig i butikkerne engang imellem, men dem man selv laver - de er altså gode og nogle gange synes jeg faktisk de virker bedre.. Jeg har personligt selv fundet denne på nettet, og har selv prøvet den, og den virker :-) Utrolig mange tror det er sindsygt dyrt at lave en hjemmelavet en, men det er det faktisk overhovedet ikke. For det meste har man det man skal bruge i køkkenet allerede. Til denne skal man bruge ting, som man burde have i sit køkken. Men det er selvfølgelig ikke sikkert man har det, men så kan tingene købes super billigt!

Hvis I ikke synes denne virker, så søg ellers på nettet omkring hjemmelavede ansigtsmasker, der er mange opskrifter på nettet, bare google det - og så dukker der en masse opskrifter op.. Hvis jeg synes jeg vil prøve en ny opskrift, så gør jeg det selv.. Jeg synes fx. hele tiden der dukker nye opskrifter op, men det er jo ingen dårlig ting overhovedet.


DET SKAL DU BRUGE TIL ANSIGTSMASKEN
Som sagt: det hele har du givetvis allerede derhjemme i køkkenet. Ansigtsscrubben indeholder  følgende tre ingredienser:
  • Honning, – 1 spsk. (tilfører huden fugt)
  • Fint salt – 1 spsk. (hjælper med at slibe huden)
  • Citronsaft – 1 spsk. (antibakteriel virkning)

SÅDAN LAVER DU ANSIGTSMASKEN

  • Bland ingredienserne grundigt i en skål
  •  Masken smøres rundt i ansigtet med fingrene.
  • Massèr små cirkelbevægelser i nogle minutter, så de døde hudceller slibes af.
  • Skyl ansigtet med lunkent vand
  • Så er ansigtet klar til dagcremen.
 

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

I am also using this DIY facial scrub :> Nice blog! New follower here :> Please follow back on GFC ♥
http://majoriezoleta.blogspot.com

Unknown sagde ...

Det skal jeg da helt sikkert lige prøve