mandag den 23. september 2013

New in

Jeg har modtaget denne pakke med alt muligt lækkert fra Appesize.dk. Til dem som er i tvivl om hvad det er, det er hvor der er 23 lækre måltider lavet af naturens egne råvarer, som er: Nødder, bær, kerne og tørrede frugter pakket, så du kan spise det når du helt selv har lyst. Det er en lækker måde at ha' styr på alt måltider undtaget aftensmaden dog. Men det er en super god måde at spare penge & tid på til morgenmaden, ens madpakke og usunde måltider fx. Pakken koster 299,- og jeg synes det er en god og fair pris. Der er jo en masse lækkert i, og så er det oveni købet sundt! Og hvem kan ikke lide at modtage noget der er både lækkert OG sundt på samme tid? Jeg kan i hvert fald godt.

Hvis du ikke ikke er interesseret i at købe en hel kasse med alt det i, så kan du købe det hver for sig og det koster jo selvfølgelig ikke 299,- så. I kan se priserne på hvad det forskellige koster lige HER hvis I er interesseret i at vide det. Hvis du køber 3 pakker, så er effekten størst! 3 pakker koster 849,-. Men hvis man er i tvivl om man overhovedet kan lide det som er i pakken, så køb en i første omgang og se om det overhovedet er jer. Så kan I evt. købe 3 pakker bagefter, hvis I selvfølgelig har lyst! :-)

På Appesize's hjemmeside, der har de også fundet sider på nettet hvor du kan finde sunde opskrifter. Det synes jeg personligt er super fedt, at de finder sunde opskrifter til en via. andre hjemmesider også.  Deres service er virkelig god, de er super flinke og hvis der er problemer - så er der der med det samme for at hjælpe en. Plus der går ikke lang tid før man har det man har bestilt. Stort plus! Der er bare ikke noget værre end en dårlige service..

Den pakke jeg har modtaget indeholder:
1 x grødpose med grød til 6 dage
6 x coconut & friends
6 x Kokosvand fra unge kokosnødder
6 x 100% nuts & berries
6 x Nutt n' roll
Ingen kommentarer: