tirsdag den 24. september 2013

NYT: Bloggen har fået en gæste blogger! + Se hendes første indlæg.

Jeg har fået en af mine veninder Sarah til at blogge nogle gange, som er blevet gæste blogger her på bloggen. Hun vil skrive om alt muligt forskelligt! Hvornår og hvor tit hun laver indlæg, det ved vi ikke endnu. Men hun vil lave indlæg her på bloggen, håber I kan lide hendes indlæg! I må endelig sige til hvis I har nogle spørgsmål.


Skønhed kommer indefra:
Ja det lyder som en kliché, men det er sandt og der er faktisk mere til det end den del med at have en smuk personlighed. Det er også vigtigt, at man putter sunde gode ting ind i sin krop for ens skønhed. Der er rigtig mange vigtige vitaminer kroppen skal bruge, for at holde både hår, hud og negle skønne og sunde. F.eks. indeholder grøntsager som broccoli, spinat og grønne bønner en masse forskellige b-vitaminer, som er sundt for håret, og derudover er sunde olier og fedt også godt for hårets fugtbalance og glans. Vand er noget der ligeledes er godt for kroppen (som de fleste nok ved) fugter det huden og alt andet indefra. Jernmangel kan give mørke rander under øjnene, så hvis man har meget mørke rander under øjnene og de ikke går væk uanset om man får nok søvn og vand, kan man overveje at få tjekket om man mangler jern.
Noget der er godt for neglene er f.eks. protein, som styrker dem. Vi har nok alle som små fået fortalt: "kalk er godt for både dine negle og tænder" så her er lige en reminder hvis nogle skulle have glemt det ;)
Der er selvfølgelig mange andre vitaminer osv. der er godt for ens skønhed, og man kan finde rigtig meget ved bare at surfe lidt rundt på nettet :)Tape:


Som vist på billedet kan man sætte et stykke tape ved kanten af øjet, når man ligger make-up, så den nærmest følger den nederste vippekant. Dette kan være nyttigt både hvis man vil have en pæn lige linie til sin eyeliner eller lave et øjenskygge look med en pæn lige kant, eller bare hvis man vil undgå at ramme for meget ved siden af når man ligger makeup, så kan man altid tone kanten ud med en blød børste bagefter, hvis man synes den er for skarp.Smukke øjenvipper:
Ikke råd til at købe en dyr øjenvippeserum eller bare lyst til at gøre lidt ekstra for vipperne?
- Så kan du prøve at putte lidt olie(f.eks. kokosolie, mandelolie eller bare alm. olivenolie) på vipperne inden du skal sove og lade det sive ind natten over, MEN pas på du ikke får det i øjnene! :)
Dette giver dem fugt, hvilket gør at de bliver lækre bløde og for nogle får det endda deres vipper til at vokse lidt. Man kan også putte en lille smule olie på inden man tager mascare på, alt efter om man tør risikere at få det på sin mascare børste. Personligt har jeg den oplevelse at det får min mascare til at lægge sig pænere når jeg gør dette, men det er meget individuelt hvordan det påvirker ens "mascare situation" - men hvis man gør man dette, så er det vigtigt kun at putte meget, meget lidt på og lade det sive lidt ind inden man går igang med mascaren, idet olie også kan bruges som make-up fjerner og vi vil jo ikke fjerne den make-up vi er ved at lægge på, eller have det glider af så man kommer til at ligne en panda ;) Hehe.
Hvad synes I om hendes første indlæg, er der noget der skal gøres bedre eller har I nogle spørgsmål til hende, så skriv spørgsmålet i en kommentar! ;-)

Ingen kommentarer: