mandag den 7. marts 2011

De 10 mest sindsyge sex rekorder


1.          Verdens officielt længste penis er 34 cm lang og 16 cm bred og blev målt i starten af det 20. århundrede. Verdens mindste bandit, derimod, er blot 1 cm lang. Eller skulle vi sige kort?
2.           Verdens største vagina tilhørte den skotske kæmpe. Barnets hoved målte 48 cm i omkreds
3.          Pornostjernen Sabrina Johnson formåede på to dage at kæmpe sig igennem 2000 mænd, hvor af 1025 blev ordnet den første dag.
4.          Rekorden for længste 'sprøjt' tilhører nemlig Horst Schultz, som har formået at sprøjte hele 6 (seks!) meter. Det længste en kvinde har sprøjtet er 3 meter. Se, det er en sprøjteorgasme, der vil noget. Og for at slutte sæden af, tilhører rekorden for ' mest slugt sæd', Michelle Monahan fra USA, som formåede at bunde en hel liter sæd. Dygtig pige. Så betyder det mindre, at hun måtte til udpumpning efterfølgende.
5.          Det er ingen hemmelighed, at japanere ingen hæmninger har, når det kommer til meget syg sex. Det er vores unge A-D'er et fint eksempel på. Derfor var da også lige præcis 250 liderlige japanske par, der besluttede sig for at slå rekorden for verdens største orgie.
6.          Verdens yngste mor hedder Lina Medina og blev født i Peru i 1933. Hun fødte sit første barn, allerede som 5-årig! Den lille pige sin første menstruation som 3-årig. Hun røbede aldrig, hvem den pædofile far var, men rygterne går på, at det var pigens egen far.
7.          1300 f. Kr. kom Kong Menephta stolt hjem fra et slag efter at have slået libyerne. For at fejre sin succes gav han sine mænd ordre om hugge penissen af samtlige fjender, som de havde havde besejret. Det blev til i alt 13.000 afhuggede penisser.
8.          Det er lykkedes for en 26årig kvinde at få 134 orgasmer, blot på en enkelt time. Hun blev observeret af et lægehold under hele forløbet, da det skulle bruges som i et forskningsforsøg
9.          Hurtigste erektion blev observeret i 1948, hvor det tog en mand 3 sekunder at bevæge sig fra slap til stiv tilstand.
10.       Rekorden for verdens længste orgasme tilhører, naturligvis, en kvinde, som i 1966 fik en orgasme, der blev målt til at vare hele 43 sekunder.

Ingen kommentarer: