Ingredienser.
250 g jordbær
1 usprøjtet citron
5 kviste mynte
100 g babyleave, grøn
1 usprøjtet citron
5 kviste mynte
100 g babyleave, grøn
2 spsk jomfru olivenolie
Salt
Salt
Tilberedningsmetode
Skyl jordbærrene, fjern stilken og lad dem dryppe af. Skær jordbærrene i ½ cm tykke skiver.
Riv citronskallen fint og hak myntebladene. Bland jordbærrene med citronskal, mynte og 2 spsk citronsaft.
Skyl og tør salaten. Bland salaten med olie og smag til med salt. Bred jordbærrene ud på et fladt fad og top salaten op på midten af jordbærrene.
Riv citronskallen fint og hak myntebladene. Bland jordbærrene med citronskal, mynte og 2 spsk citronsaft.
Skyl og tør salaten. Bland salaten med olie og smag til med salt. Bred jordbærrene ud på et fladt fad og top salaten op på midten af jordbærrene.
Jeg har ikke taget billedet selv.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar