tirsdag den 5. juni 2012

Noget som jeg vil blive bedre til


Som I nok ved, elsker jeg at være kreativ. Jeg elsker bl.a. at tegne! Jeg har altid kunne lide at tegne. Men først nu her de sidste par år, er jeg begyndt at gå mere op i det. Jeg er ikke den bedste lige nu, og det tør jeg godt indrømme. Men de folk der har set mine tegninger, synes jeg god. Men øvelse gør mester jo! Men nu har jeg oprettet en bruger på Tegnebordet, som er et sted for folk der kan lide at tegne, som nok også siger sig selv med deres navn. Men det er en god side, hvis du vil ha' inspiration og gode ideér til nye tegninger. Håber da også jeg bliver bedre i fremtiden, fordi når jeg sidder og ser tegninger lavet af de rigtig dygtige, tænker jeg "Det vil jeg sgu også kunne!" Men der skal øvelse til jo først, så vi må se i fremtiden engang - hvordan jeg tegner der.  Vil I se nogle af mine tegninger, så sig til.. Gider bare ikke lægge dem ud, hvis i ikke gider at se dem, hehe :-) Kan I lide at tegne eller kender I nogle sider til at finde inspiration? Så sig endelig til, det ville jeg kunne blive glad for. Men HER er en god hjemmeside, som jeg har fundet hvis I vil se siden. 


5 kommentarer:

Dyreglad-pige sagde ...

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se nogle af dine tegninger(:

www.dyreglad-pige.blogspot.com

Camilla sagde ...

Det kommer på bloggen, når jeg lige får taget billeder af dem så :D

Anonym sagde ...

Kom med nogle tegninger. Jeg elsker også at tegne, men er faktisk meget dårlig - i forhold til nogle andre jeg kender, i hvert fald ;-)
Tak for kommentaren på min blog. Jeg er selvfølgelig blevet fast læser. Bliv også gerne fast læser hos mig :-)

Camilla sagde ...

spændende!

Hvad er din blog katrine? :-)

Anonym sagde ...

I love drawing too! I think you should check out deviantart.com. There's a lot of amazing drawings, photos and pictures there!
And, by the way, great blog :)
xx