onsdag den 14. november 2012

Gode film/serier?

Det skal ikke være nogle hemmelighed, at jeg elsker Twilight. Glæder mig til jeg skal ind og se Breaking Dawn Part 2. Har virkelig ventet længe på den, og nu er det lige om snart. Andre som elsker Twilight? Der er få serier/film som virkelig fanger mig, og Twilight har virkelig fanget! Det er ærgeligt, at det bliver den sidste film. Men sådan er livet, desværre engang imellem. Kan I anbefale andre gode serier/film? De behøver skam ikke være romantiske, jeg kan lide det meste. Men at det fanger mig, det kan jeg ikke love. Dog ser jeg heller ikke så meget tv, men når det fanger mig... så ser jeg lidt mere fjernsyn end jeg plejer. Men mit tv kan være slukket i flere dage, så at jeg kommer til at se lidt mere TV ville ikke skade noget som helst.2 kommentarer:

RikkenPrikken sagde ...

I love Twilight! Men foretrækker The Vampire Diaries(tv-serie), True Blood(tv-serie) - og Teen Wolf(tv-serie)!!!! :)

Camilla sagde ...

Jeg kan også godt lide twiligt, fordi jeg synes det er nogle ufattelig smukke film, især den sidste af dem har de virkelig brugt tid på at gøre helt perfekt og smuk ned til mindste detalje! :-)
- Jeg ELSKER tv-serier, og film og bøger og alt andet hvor jeg kan leve mig ind i en anden verden for en stund, mine yndlings serier er Bones(!!!!), Prison Break, Friends(selvfølgelig, hvem elsker ikke friends?), The Vampire Diaries, Awkward og Two guys, one girl and a pizzaplace. :-)