mandag den 25. februar 2013

Et godt råd til bloggere :-)

Som blogger skriver du ikke "bare" ting ned. Du skriver ting ned på et sted, hvor alle en hver kan læse det (Man vælger selvfølgelig selv at den er åben, but still..) Folk kommer til at kende en, uden at bloggeren, som fx. mig kommer til at kende de personer som kommer til at kende en igennem bloggen. Bloggere giver faktisk utrolig meget af sig selv :-) Nogen bloggere får også hate, og man skal jo være stærk/være ligeglad med det, hvis man ikke stopper med at blogge pga. dét. Men en ting er helt sikkert, jeg stopper ikke pga. nogle folk begynder at hate. Jeg skriver ikke ting på bloggen, som folk kan bruge imod mig og som rammer mig. Jeg tænker mig om inden jeg skriver indlægget, og offentliggør det. Jeg siger ikke jeg er den eneste som tænker mig om, bare så I ikke er tvivl. Så hvis der sidder en blogger og læser dette, så tænk dog om, hvis du ikke gør det i forvejen. Bare et godt råd herfra! :)


4 kommentarer:

SofIe kn sagde ...

Er enig med dig - man skal tænke sig om, for man risikere det bliver brugt mod sig hvis der kommer hate.
Jeg har fx. valgt skrive om min depression og har også tænkte at det kunne folk måske finde på bruge eller komme med hate .. men så stadigvæk.
Jeg har ikke skrevet ned i mindste detalje om det og derfor er det stadig kun dem tæt på mig der virkelig kender alt til det :)

http://etsofieliv.blogspot.dk/

Camilla sagde ...

Det synes jeg er fornuftig :-)

Du kan altid skrive hvis der er noget du vil snakke om. Jeg kender mere til det end du tror, men du kan få mere af vide, hvis du skriver på min mail :-)

Unknown sagde ...

Godt råd - for det er noget, man nemt kan glemme! :-)

Knus
www.rikkesunds.dk

Sandra sagde ...

Du har helt ret. Og egentlig meget rart du laver det her indlæg så man får en lille reminder om det, for som Rikke skriver er det noget man nemt kan glemme! :-)

ablondemess.blogspot.dk