lørdag den 16. februar 2013

Fifty shades

Det er sjældent jeg begynder på en bog hvor der er en serie, fordi det er sjældent den slags bøger som har en serie, fanger mig - fordi de er så lange. Mange af mine veninder købte "Fifty shades of Grey" nummer 1, altså starten af serien. De synes den er rigtig god, og de sagde jeg skulle tage at få skaffet 1eren, og jeg tænkte "Ved ikke rigtigt, det er jo en bog serie.." Og det er som sagt sjældent det fanger mig, men så besluttede jeg mig for at købe 1eren en dag, og lad mig sige det på den her måde. Jeg fortryder det ikke! Jeg er slugt af den bog. Dog er det ikke for små børn, da der er seksuelle handlinger i den! Den er ret spændende, fangende og god.. Men som sagt, hvis man ikke kan lide at læse om seksuelle handlinger - så skal man i hvert fald ikke læse den. Jeg synes den er pengene værd allerede, og jeg er "kun" nået halvdellen snart, og har kun haft den i få dage. Men som sagt, den er god! Jeg skal i hvert fald ha' 2eren når jeg er færdig med denne, det er helt sikkert! Har I hørt om den, og har I læst den? Og hvis I har læst Fifty shades, hvad synes I så om det? Jeg gir' den 5 stjerner ud af 5, og jeg er ikke engang færdig endnu... ;-)

Den kan købes forskellige steder. Jeg har købt min i Føtex, men jeg har også set den andre steder. Men det er forskelligt hvad priserne er, de forskellige steder. :-)3 kommentarer:

Mia sagde ...

De er SÅ gode .. alle tre!!
.. & hvis du tænker Ian Somerhalder samtidig, bliver den bestemt ikke værre ;)

eslublog.blogspot.com

Camilla sagde ...

Skal bestemt også læse de alle sammen!! :)

Haha, uha.. Bare tanken ;)

Stine / Lille My sagde ...

Jeg har faktisk ikke læst dem.. endnu :D Jeg har en lækker konkurrence kørende på min blog hvor du har muligheden for at vinde 2 Stine A smykker til en værdi på 700 kr. Kig gerne forbi og deltag hvis det lyster! :-) http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/02/konkurrence-stine-a.html

Knus