fredag den 22. marts 2013

22. marts | Presse til X-factor finalen

Så nåede vi til finalen i X-factor. Chresten, Karoline og Wasteland er tilbage og hvem vinder mon vinder? ;-) Sidder i presse rummet lige nu, med min hjælper Katja og lige nu er programmet lige startet. Vi får at se hvem der vinder, jeg er spændt på hvem der vinder! Sidder i presse rummet, og kan mærket stemningen inde fra showet, og bagefter kommer deltagerne + dommerne ind og så bliver der taget billeder og måske interviewet... Kato var der også inden det hele startede for alvor, og det lød rigtig godt. Kan godt lide Kato's musik :-)

Jeg lagde mærke til under showet, så kom Blachman med nogle geniale kommentar, men hvornår gør han ikke det? Jeg kan personligt godt lide ham, fordi han er så ærlig som han er nu - dog er jeg ikke altid enig i hvad han siger og mener. Men han er ærlig, og det er virkelig vigtigt! Jeg synes personligt alle deltagere gør det super godt i aften, det synes jeg ikke de alle har gjort de andre aftner, men indtil videre synes jeg de gør det super godt - og jeg er personligt selv i tvivl om hvem jeg synes skal vinde.

Imens Chresten optræder for 2. gang, og synger en af Marie Key's sange, så kommer hun ind i scenen med ham og synger med ham. Lidt efter kommer Rasmus Walter ind og synger "Endeløst" med Chresten. Og jeg synes nu Rasmus Walter er charmerende og er en fantastisk sanger. Synes i hvert fald Rasmus Walter, Chresten og Marie Key på en scene sammen - dét lyder godt.

Wastelands 2. optræden kommer de ind med  Amalie fra Panamah og lidt efter kom Mads Langer ind og sang Elephan, og dem på en scene sammen - hvor de synger.. Det lyder altså også fantastisk synes jeg! Elsker især Mads Langer, hans musik har jeg bl.a. flip med!  

Karolines 2. optræden er med Nahiba. Og lidt efter kommer Burhan og synger "Din for evigt" med hende, og den har jeg faktisk personligt selv flip med også, det er jo nogle fantastiske sangere + sange de synger Det lyder super godt, ingen tvivl herfra.. Nahiba, Burhan G og Karoline sammen, det lyder faktisk også super godt!

Min hjælper Katja og jeg gik ind hvor det hele foregik, og der kom andre sangere og sang, og selvfølgelig deltagerne... 

Vi tog nogle billeder, og her er de...


1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej camilla

Det må ha været en stor oplevelse at være med til finalen, nu kender jeg dig ikke, men jeg synes du har gjort det godt..jeg kan godt lide dine billeder, de understreger jo tydeligt hvor stor en fest det var, så tak for oplevelsen ;-)

Mvh. Peter