onsdag den 15. maj 2013

Her finder du lækre fitness snacks og sunde opskrifter!


Jeg fandt denne lækre side igennem en anden blogger. Så hvis du kan lide sunde opskrifter og lækre fitness snacks, så er denne side lige noget for dig! Du kan selv ligge opskrifter ind, og der står ud fra en opskrift om den er begynder eller svær, og hvor lang tid det tager om at lave. Virkelig smart! Har kigget på opskrifterne, og det ser virkelig lækkert ud. Det behøver jo slet ikke være kedeligt, bare fordi det er sundt. Der er rigtig mange opskrifter derinde. Der er både aftensmad, desserter, brød og drikkevarer derinde, så det er ikke bare snacks, men alt muligt. Godt fællesskab derinde, så kan vi alle hjælpe hinanden, synes virkelig det er en fed idé, som personen bag dette har fundet på. 

Siden er fundet på for at hjælpe os danskere til at komme i bedre form og det vil de gøre blandt andet ved at udgive opskrifter, og så vil de sørge for at der kommer en madblog med tips til hvilke grønsager man skal spise og så fremdeles, ligeledes vil de gerne hjælpe folk med tips og tricks, så vi sammen kan få et bedre og sundere Danmark. Det er er store ambitioner - men go for it! Tror de er på rette veje. Kender I siden? :-)
 
1 kommentar:

BeautyLover sagde ...

Thousand thank you for dette tip! Jeg kender til flere amerikanske sider, og det er bare nogle nedern måle enheder de bruger, det her er noget lettere :D