søndag den 22. december 2013

4. søndag i advent // Video: Burhan G - Et Bedre Sted (Live @ DRs Store Juleshow 2013)

I dag er det jo 4. søndag i advent. Det betyder jeg bl.a. skulle åbne min sidste adventsgave fra bloggeren Sarah. Det er en DVD som I måske kan se, nemlig "Julefrokosten". Jeg har faktisk aldrig set filmen før, og har altid hørt den skulle være og jeg skulle se den. Men det har jeg bare aldrig fået gjort, men nu ejer jeg den selv! Så nu skal den ses, så må vi se om den virkelig er så sjov og god som de fleste siger. Jeg er i hvert fald spændt på det. Og så fik jeg en slikpose til, som I kan se på billedet. I dag har jeg hygget lidt med min familie, og vi har fået sat juletræ op, osv. Det er jo snart jul, og hold da op - tiden er virkelig gået stærkt. Ved godt jeg har nævnt det et par gange efterhånden, men kan virkelig ikke indse det faktisk er jul om lidt? Denne adventskalender for os bloggere, jeg synes virkelig det har været en super god idé,og jeg skal helt sikkert være med igen næste år. Det er super hyggeligt og det er super fedt man kan gør sådan noget imellem os bloggere. I stedet for vi bare kigger på hinandens blogge, og evt. kommenter på dem.  Hvad har I fået i adventsgaver, hvis I får sådan noget? Det er jo ikke alle der gør det. :-)

Jeg så denne video igennem bloggeren Hejdi, som jeg faktisk har mødt til bloggertræf.2 kommentarer:

Jeanette Krohn Henriksen sagde ...

Lækker pakke... Jeg er rigtig glad for at du ville være med i denne advents-kalender for bloggere. Synes simpelthen det har været så hyggeligt og har i hvert fald gjort mine advents dage lidt mere spændende og hyggeligt. Så synes da bestemt vi skal gøre det igen næste år..

Jeg er så ked af at jeg ikke fik set DR's juleshow. Vi havde gæster og jeg nåede kun lige at se de sidste 5 min af showet. Plejer ellers altid at se det. Håber lidt på at det bliver genudsendt.. :P

Unknown sagde ...

Juleshowet var fedt! Burhan, Rasmus og Mads Langer var mine favoritter <3
Og dejlige gaver - tak for din også :) skal lige have blogget hehe