lørdag den 21. september 2013

Bloggertræf Challenge # Dag 3I dag har jeg været i Odense til bloggertræf, og møde 10 andre bloggere (Vi var 11 i alt med mig) og nogen af dem havde jeg set før. Men det var super godt at se dem igen, og selvfølgelig at se de andre som jeg ikke havde set før. Vi startede ud med at spise lækker mad på restaurant. Bagefter tog vi i Rosengårdscenteret for at shoppe og hygge os. Det var rigtig hyggeligt, og vi blev der til lukketid, tiden gik simpelthen så hurtig, men som man siger.. Man har det sjovt, så går tiden hurtig og det gjorde den virkelig også! Da klokken blev 17.00 da centeret lukkede gik vi hver for sig, og tog hjem. Det var nu skønt efter en rigtig lang dag. Så nu skal der bare slappes af og høres noget godt musik og evt. kigge lidt på blogge og ellers nyde resten af lørdagen.

Jeg synes det er super fedt at vi bloggere mødes sammen og har det super sjovt sammen. Det er jo ikke alle ligefrem som interesser sig for blogning af ens venner, og derfor er det fedt at mødes med andre som har samme interesse og som er fantastiske på hver sin måde. Jeg er i hvert fald glad for de bloggere jeg har mødtes med indtil videre, og jeg tvivler på at dette træf er det sidste der bliver holdt. Ser frem til at mere flere i fremtiden! Tak for en god dag alle sammen, I ved hvem I selv er. :-)

2 kommentarer:

Jeanette Krohn Henriksen sagde ...

Tak for en super dejlig dag. Rigtig hyggeligt at møde dig.. Jeg er rigtig glad for at alle virker til at de har hygget sig.. det er rigtig skønt.. :D

Mette Doctor Lund sagde ...

Selv tak for en hyggelig dag :-) håber bestemt heller ikke det er det sidste af den slags træf der bliver holdt :-)
Det var rigtig hyggeligt at møde dig :-)